Bygg Forshaga

LO Snickar’n i Värmland AB – Din personliga hjälp med bygg i Forshaga

Från vision till verklighet

Varmt välkommen till oss på LO Snickar’n i Värmland AB! Till oss kan du vända dig när du behöver professionell hjälp med något inom bygg och renovering, vi arbetar med allt från köksrenovering till nybyggnationer. Genom vårt arbete vill vi göra din vision till verklighet. Allt vårt arbete genomförs med målsättningen att du som kund ska bli helt nöjd över det slutgiltiga resultatet. Av den anledningen är vi lyhörda för just dina önskemål och behov, och anpassar arbetet därefter. Tveka inte på att ta kontakt med oss när du har några frågor eller funderingar.

Om oss

LO Snickar’n i Värmland AB är ett mångsidigt entreprenad- och byggföretag med mångårig erfarenhet inom bygg och renovering. Åren i branschen har gett oss en omfattande och grundlig kompetens. Kombinationen av kunskap och erfarenhet gör att vi kan åta oss många olika typer av arbeten inom branschen.

Vår bas ligger i Kil men vi vänder oss till privatpersoner och företag runt om i hela Värmland, bland annat Forshaga.

Bygg Forshaga

Olika stora uppdrag

Tack vare goda kunskaper och lång erfarenhet kan vi ta oss an många olika typer av arbeten inom bygg. För oss är det inte uppdragets omfattning som spelar roll, utan att du som kund får den hjälpen just du behöver.

Kundnöjdhet

Inom vårt företag har vi målet att samtliga kunder som anlitar oss ska bli helt nöjda med både vår service och vårt arbete samt det slutgiltiga resultatet. Därför arbetar vi ihärdigt och noggrant med fokus på dina önskemål.

Bygg Forshaga

Vad vi erbjuder för tjänster

Åren i branschen har gett oss både gedigen kunskap och erfarenhet. Detta i kombination med rätt verktyg och utrustning kan vi erbjuda hjälp med det mesta inom byggbranschen.

Bygg

Som byggföretag kan vi erbjuda hjälp med de flesta byggarbeten, små som stora. Av oss kan du få hjälp med att bygga nytt, bygga om och bygga till. Vi arbetar både invändigt och utvändigt med det mesta från golv till tak. Oavsett om du behöver hjälp att bygga ett pooldäck eller ett uterum finns vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

LO Snickarn i Värmland AB

Tyrs väg 20, 66533 Kil

072-7167167

sivabkontor@gmail.com

Bygg Forshaga

Behöver du hjälp med något inom bygg har du kommit till helt rätt företag. Anlitar du oss för ditt byggarbete kan du vara trygg med att erhålla hjälp utifrån dina önskemål och behov. Vi är aktiva i Forshaga och övriga Värmland.

Bygg Forshaga